Uudet työntekijät on valittu!

2.3.2017

STEA:n Paikka auki-ohjelman mahdollistamana on palkattu järjestöassitenteiksi Ferdows Alif ja Ramona Ahlgren. ESR-ryhmätyöhanketta lähtee kehittämään Annukka Kurki. R3 toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi.

Ferdows Alif, tuttavallisemmin Feri, aloitti helmikuussa ja tukee järjestöä, tiimiläisiä ja hallitusta työssään. Hän puhuu sujuvan suomen lisäksi daria ja farsia, ja hänen kielitaitonsa täydentääkin hyvin R3:n tarjontaa - voimme nyt ohjata suomeksi, englanniksi, somaliaksi, dariksi ja farsiksi. Ferillä on kokemusta maahanmuuttoprosessien ja hakemusten hoitamisessa ja lisäksi datanomina hän hoitaa järjestön atk-asioita.

Ramona valmistui viime vuonna romanikulttuuriohjaajaksi ja tänä vuonna hän toivookin saavansa reilusti alan työkokemusta. Ramona lähtee kehittämään R3:n romanitoimintaa, järjestää ryhmiroimintaa yhdessä eri yhteistyökumppanien kanssa ja antaa henkilökohtaista ohjausta. Hän myös jakaa R3:n tiimille ja yhteistyökumppaneille tietoutta romanikulttuurista.

Annukka Kurki aloittaa maaliskuun lopussa hankekoordinaattorina ESR-rahoitteisessa Motiivi- nuorten tulevaisuustyöskentelyn uudet haasteet hankkeessa. Annukkaa motivoi työ nuorten parissa ja hänen työuraansa kuuluu monenlainen kehittämis- ja hanketoiminta sekä Suomessa, että ulkomailla. Annukka tekee 75% työajastaan ESR-hanketta ja 25% hän toimii osana STEA:n Action-tiimiä.