Ajankohtaista

Tarvitsetko tukea ja kannustusta omaan elämänhallintaan, tai unelma-ammatin tai opiskelualan löytämiseen? R3:ssa starttaa maanantaina 13.11 viiden viikon mittainen ryhmätoiminta, jossa vahvistetaan työelämä-ja työtaitoja, tutustutaan eri oppilaitoksiin ja työnantajiin, ja vahvistetaan elämänhallinnan ja arjen, sekä tulevaisuuden suunnittelun taitoja. Samalla opimme videokuvausta-ja editointia ammattilaisten johdolla, ja käytämme tätä välineenä oman kehityksen reflektoimiseen. Hakuaika päättyy 10.11. Hae nopeasti mukaan:) Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä: http://www.r3.fi/motiivi/
Kaupparuoan ja koulujen ylijäämäruoan jakelu jatkuu taas tästä päivästä alkaen. Toiminta on osa Yhteinen pöytä-verkostoa, joka luo mallia vantaalaiselle, yhteisölliselle ruoka-avulle ja hävikkiruoan keskitetylle jakelulle. Lisätietoja:www.r3.fi/yhteinen-poyta/ Lämpimästi tervetuloa!
R3:n toimintakeskus on maanantaista 14.8 lähtien auki ma-pe klo 10-20.00 ja la klo 15-20.00. Torstai-iltoina klo 18-20.00 toimintakeskus on avoinna vain tytöille/naisille ja sellaiseksi itsensä tunteville. Lämpimästi tervetuloa!
STEA:n Paikka auki-ohjelman mahdollistamana on palkattu järjestöassitenteiksi Ferdows Alif ja Ramona Ahlgren. ESR-ryhmätyöhanketta lähtee kehittämään Annukka Kurki. R3 toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi.
R3:n vuosi starttaa kolmen uuden henkilön rekrytoinnilla STEA ja ESR-rahoitteiseen toimintaan!
Kohtuuhintaisen asumisen turvaaminen on kaikkien etu. ARA:n tilastojen mukaan vuonna 2015 lähes neljännes yksinelävistä asunnottomista oli alle 25-vuotiaita nuoria ja yli neljännes maahanmuuttajia. Asunnottomista perheistä yli puolet oli maahanmuuttajaperheitä. Maahanmuuttajien asunnottomuudelle tyypillistä on myös niin sanottu piiloasunnottomuus, joka ei näy tilastoissa.
Sosionomiopiskelija Julia Lahti toteutti opinnäytetyönään laadullisen haastattelututkimuksen R3:n juuri päättyneiden Action- ja Info-projektien nuorten asiakkaiden kokemuksista Nuorisotakuun toteutumisesta niin te-toimiston kuin R3:n tarjoaman tuen näkökulmasta.
R3 Action! (2.2.2016)
RAY on myöntänyt R3 Actionille kohdennettua toiminta-avustusta, joka mahdollistaa monipuolisen toiminnan jatkumisen. Projektipäälliköksi on palannut äitiyslomalta Jenni Tahvanainen. Projektin työntekijöinä toimivat sosiaaliohjaaja Maare Le Baron ja ohjaaja Yahye Omer.
R3 osallistuu Vantaan Yhteinen Pöytä-hankkeeseen jakamalla arkisin kouluista yli jäänyttä ruokaa ihmisille. Kaikki ovat tervetulleita!
Jokainen voi tehdä jotain, joka parantaa ympäröivää maailmaa. Tässä inspiroiva esimerkki, jossa lapset näyttävät mallia, kuinka se tehdään!
RSS ATOM