Romaninuori-hanke käynnistynyt

7.5.2018

R3:n Romaninuori-hanke on käynnistynyt. Järjestämme toimintaa, kuten nuorteniltoja, leirejä, kursseja ja tapahtumia sekä yksilöohjausta 18-34 -vuotiaille romaninuorille.

Romaninuori-hankkeen toimitilat ovat R3:n toimitiloissa Vaskivuorentiellä, Myyrmäessä. Hankkeen parissa työskentelevät hanketyöntekijä Angelica Vironen ja hankekoordinaattori Aino Tiitta. Toivotamme romaninuoret sydämellisesti tervetulleeksi toimintakeskukseemme sen aukioloaikoina ja tiedotamme jatkossa, kun erityisesti romaninuorille suunnatut toimintomme käynnistyvät.

Yksilöohjaustoimintamme on jo käynnistynyt. Esimerkiksi työllistymiseen, asumiseen, rahaan, opiskeluun tai terveyteen liittyvissä kysymyksissä voit varata ajan yksilöohjaukseen meiltä puhelimitse, Facebookissa tai sähköpostitse. 

Otathan rohkeasti yhteyttä. Olemme käytettävissäsi pienissä ja suurissa kysymyksissä! Löydät meidät Facebookista nimillä Angelica Rkolme ja Aino Rkolme. Sähköpostisoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] r3.fi. Angelican puhelinnumero on: 050-320 0654. Aino puhelinnumero: 045-223 6410.