OSOITE
Vaskivuorentie 25, 2krs.,
01600 Vantaa
(Myyrmäki, Kelan rakennus)

PUHELIN 045 143 1799

SÄHKÖPOSTI action@r3.fi

AUKIOLOAJAT

maanantai 10-16.30
tiistai-perjantai 10 - 20 (torstaisin klo 16-20 toimintakeskus on auki vain tytöille/naisille)
lauantai 15 - 20
 

 

 

R3 ACTION - AKTIVOIVA TOIMINTAKESKUS


R3 Action on 18-29 -vuotiaille nuorille tarkoitettu aktivoiva toimintakeskus Myyrmäessä. Keskukseen ovat tervetulleita kaikki nuoret aikuiset sukupuoleen, elämäntilanteeseen tai etniseen taustaan katsomatta. STEA:n tukeman projektin tavoitteena on edistää vantaalaisten 18-29-vuotiaiden nuorten aktiivisuutta ja elämänhallintaa avoimen nuorisotilan, ryhmätoiminnan ja henkilökohtaisen ohjauksen keinoin.

Alueen nuoret ovat löytäneet toimintakeskuksen hyvin. Meillä käy päivittäin 30-50 nuorta aikuista viettämässä aikaa, tapaamassa ystäviä, osalllistumassa vapaaehtois- ja ryhmätoimintaan sekä saamassa henkilökohtaista ohjausta. Mukana on ollut tyttöjä ja poikia noin 20 eri kieliryhmästä.

R3 Action tukee nuoria elämänhallintaa koskevissa asioissa, kuten asunto- ja tukiasioissa, oman talouden hallinnassa, terveyteen, ihmissuhteisiin ja arjen ajankäyttöön liittyvissä kysymyksissä. Päätavoitteena on saada nuori sitoutumaan opiskelu- ja työelämään ja näin ollen ehkäistä syrjäytymistä.

R3 Action on auki kuutena päivänä viikossa. Päivitettyyn toimintakalenteriin pääset täältä!

 

MITÄ R3 ACTION ON?

NUORISOTILA
Voit viettää aikaa, tavata kavereita, pelata pelejä, biljardia ja pelikonsoleita, käyttää nettiä ja tietokoneita, ompelukoneita, laittaa kynsiä, lukea lehtiä, juoda kahvia, jne.

RYHMÄTOIMINTAA
Järjestämme harrastusryhmiä, tapahtumia, vierailuja, infoja ja retkiä. Kerran kuussa järjestettävä talokokous on hyvä tapa vaikuttaa toimintaan antamalla ideoita!

HENKILÖKOHTAINEN OHJAUS
R3:n nuoriso-ohjaajat voivat auttaa sinua henkilökohtaisissa asioissa, esim. Kelaan, te-toimistoon ja sosiaaliasemaan liittyvissä asioissa tai tulevaisuuden suunnittelussa.

R3 Action on auki kuutena päivänä viikossa.