Aikaisemmat hankkeet

Järjestön ensimmäinen projekti pääkaupunkiseudulla asuville maahanmuuttajanuorille alkoi syksyllä 2004 Raha-automaattiyhdistyksen tuella. Projekti kesti vuoden 2006 loppuun asti. Toiminnan aikana huomattiin että yhteiskunnan vaatimustaso nuorille oli kasvanut ja erityisesti maahanmuuttajanuorille räätälöityjen nuorten parissa toteutettavasta säännöllisestä ohjauksesta on entistä suurempi tarve, ja että lisätukitoimia tarvittaisiin.

Vuonna 2010 käynnistimme Info-ja palvelukeskus -projektin, jonka tarkoituksena oli tarjota matalan kynnyksen tukea vantaalaisille alle 25-vuotiaille työttömille maahanmuuttajanuorille, jotka tarvitsivat apua koulutukseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Vantaan kaupunki sekä ELY-keskus rahoittivat projektiamme, joka tuki ja valmensi maahanmuuttajanuoria opiskelu- ja työmahdollisuuksien löytämisessä vuosina 2010-2015.

Päihdeprojekti toteutettiin yhteistyössä Korson setlementtinuorten kanssa vuonna 2010. Hankkeen rahoittajana toimi Opetusministeriö.

Vuonna 2010 toteutimme Nuorten demokratiahankkeen yhteistyössä Korson setlementtinuoret ry:n , SSUF:n (Ruotsi) ja Birkårgenin (Ruotsi) kanssa.