Aikaisemmat hankkeet

Järjestön ensimmäinen projekti pääkaupunkiseudulla asuville maahanmuuttajanuorille alkoi syksyllä 2004 Raha-automaattiyhdistyksen tuella. Projekti kesti vuoden 2006 loppuun asti. Toiminnan aikana huomattiin että yhteiskunnan vaatimustaso nuorille oli kasvanut ja erityisesti maahanmuuttajanuorille räätälöityjen nuorten parissa toteutettavasta säännöllisestä ohjauksesta on entistä suurempi tarve, ja että lisätukitoimia tarvittaisiin.

Vuonna 2010 käynnistimme Info-ja palvelukeskus-projektin, jonka tarkoituksena oli tarjota matalan kynnyksen tukea vantaalaisill alle 25-vuotiaille työttömille maahanmuuttajanuorille, jotka tarvitsivat apua koulutukseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Vantaan kaupunki sekä ELY-keskus rahoittivat kolmevuotista projektiamme, jonka avulle ohjattiin nuoria työhön ja koulutukseen.

Päihdeprojekti toteutettiin yhteistyössä Korson setlementtinuorten kanssa vuonna 2010. Hankkeen rahoittajana toimi Opetusministeriö.

Vuonna 2010 toteutimme Nuorten demokratiahankkeen yhteistyössä Korson setlementtinuoret ry:n , SSUF:n (Ruotsi) ja Birkårgenin (Ruotsi) kanssa.

Uraauurtava R3 INFO! eli Nuorten Info-ja Palvelukeskus-hanke tuki ja valmensi 16-24 vuotiaita maahanmuuttajanuoria opiskelu-ja työmahdollisuuksien löytämisessä vuosina 2010-2015.

R3 NUVA! oli Aluehallintoviraston tukema projekti, joka kehittää nuorten liikuntamahdollisuuksia ja vapaa-ajan toimintaa. Hanke päättyi vuonna 2018.