Työpaikat

Avoimet työpaikat

Hankekoordinaattori R3 Romaninuori -hankeeseen

R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry hakee monikulttuuriseen työyhteisöön R3 Romaninuori -hankkeeseen hankekoordinaattoria. Työpaikka sijaitsee Vantaan Myyrmäessä, juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Kolmivuotinen (2018-2021) R3 Romaninuori-hanke tukee tuen tarpeessa olevia pääkaupunkiseudulla asuvia 18-34 -vuotiaita romaninuoria. Hanke tukee romaninuorten yhteisöllisyyttä, yhteiskunnallista integroimista ja osallistumismahdollisuuksia avoimen ja suljetun ryhmätoiminnan, jalkautuvan työn, sekä tapahtumien, retkien ja leiritoiminnan kautta. Tämän lisäksi hankkeessa vahvistetaan romaninuorten työelämävalmiuksia ja työelämämahdollisuuksia ryhmä-ja yksilöneuvonnan sekä mentorointiohjelman avulla.

Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluu:

• Hallinnolliset tehtävät
  • Esimiestyö
  • Hankkeen suunnittelu ja operatiivinen johtaminen
  • Hankkeen viestinnän suunnittelu ja toteutus
  • Asiakastyö
  • Hankkeen seuranta, arviointi, raportointi sekä taloushallinto
  • Yhteistyö eri verkostojen kanssa
  • Erilaisissa yhdistyksen tehtävissä avustaminen

Pätevyysvaatimuksena on korkeakoulututkinto ja tuntemusta romanikulttuurista. Arvostamme kokemusta STEA-rahoitteisesta projektityöstä, nuorisotyöstä ja erityisesti romaninuorisotyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, oma-aloitteista työotetta, sekä verkostotuntemusta.

Työ on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Palkka 2600 e / kk.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostiosoitteeseen: salla.makela@r3.fi. Kirjoita otsikkoon Hakemus/hankekoordinaattori.

Haku päättyy heti sopivan hakijan löydyttyä, mutta viimeistään 03.10.2019.

Harjoittelu-ja työkokeilupaikat

R3 ottaa säännöllisesti harjoittelijoita ja työkokeilijoita avustamaan järjestön eri toiminnoissa ja projekteissa. Ilmoitamme avoimista harjoittelupaikoista tällä sivulla.