Työpaikat

Avoimet työpaikat

­­R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry hakee monikulttuuriseen työyhteisöön R3 Action -hankkeeseen hankekoordinaattoria. Työpaikka sijaitsee Vantaan Myyrmäessä, juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

R3 Action – Aktivoiva toimintakeskus on 18-29 -vuotiaille nuorille tarkoitettu toimintakeskus Myyrmäessä. STEA:n tukeman hankkeen tavoitteena on edistää vantaalaisten nuorten aikuisten aktiivisuutta ja elämänhallintaa avoimen nuorisotilan, ryhmätoiminnan ja henkilökohtaisen ohjauksen keinoin.

Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluu:

- Hallinnolliset tehtävät

- Esihenkilön tehtävät

- Taloushallinto

- Hankkeen suunnittelu ja operatiivinen johtaminen

- Hankkeen viestinnän suunnittelu ja toteutus

- Hankkeen seuranta, arviointi ja raportointi

- Yhteistyö eri verkostojen kanssa

- Erilaisissa yhdistyksen tehtävissä avustaminen

- Mahdollinen asiakastyö

Toivomme hakijalta työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa työkokemusta sekä tuntemusta maahanmuuttajatyöstä. Edellytämme kokemusta järjestötyöstä sekä hyvää suullista ja kirjallista viestintäosaamista. Arvostamme myös joustavuutta, oma-aloitteista työotetta, pääkaupunkiseudun verkostotuntemusta sekä kokemusta nuorisotyöstä.

Työ on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostiosoitteeseen: laura.vepsalainen@r3.fi. Kirjoita otsikkoon Hakemus/hankekoordinaattori.

Haku päättyy 31.1.2020 klo 16.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa Said Hassan perjantaina 17.1. klo 10-12 ja 24.1. klo 10-12 puh. 046 5677403.

Harjoittelu-ja työkokeilupaikat

R3 ottaa säännöllisesti harjoittelijoita ja työkokeilijoita avustamaan järjestön eri toiminnoissa ja projekteissa. Ilmoitamme avoimista harjoittelupaikoista tällä sivulla.