Kumppanit

R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry:n työ ei olisi mahdollista ilman tärkeitä yhteistyökumppaneita.

Järjestämme mielellämme toimintaa yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa, kun toimintamme tavoitteet kohtaavat. Voit olla yhteydessä työntekijöihimme, jos sinulla on yhteistyöehdotus.

Järjestömme on myös mukana seuraavissa yhteistyöverkostoissa; Vantaan Järjestörinki, Vantaan Valikko, Maahanmuuttajien Työllisyys-ja koulutusverkosto, Fimu ry, Paikallisromanityöryhmä, VETO-verkosto, Helsingin kaupungin romanioppilaiden tuen verkosto sekä Etelä-Suomen Tyttötyön verkosto. Toimimme myös jäsenenä Etelä-Suomen Etnisten Suhteiden Neuvostossa (E-S ETNO) ja edustamme Etelä-Suomea Valtakunnallisessa ETNO:ssa.

Työntekijämme osallistuvat aktiivisesti muiden yhteistyötahojen hankkeiden ohjausryhmiin. Tällä hetkellä olemme mukana Suomen Somalia-verkoston Impact Academyn ja Pakolaisavun Kurvi-hankkeen ohjausryhmissä.

Teemme tiivistä yhteistyötä myös Ohjaamo Vantaan ja Vantaan kaupungin kanssa.

Tärkeää toimintaamme rahoittavat Sosiaali-ja terveysministeriö, Aluehallintovirasto sekä Vantaan kaupunki.