Työ- ja harjoittelupaikat

Avoimet työpaikat

R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry hakee R3 Action -toimintaan sosiaaliohjaajaa

Haemme R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry:n monikulttuuriseen työyhteisöömme R3 Action -toimintaan sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 1.9.2021–31.12.2021. Toiminnan rahoituksen varmistuessa työsuhde jatkuu 31.12.2022 saakka. Työpaikka sijaitsee R3:n toimintakeskuksessa Myyrmäessä juna-aseman läheisyydessä.

Sosiaaliohjaajana teet tiivistä yhteistyötä työparinasi toimivan toisen sosiaaliohjaajan kanssa. Vastuualueenasi on toiminnan suunnitteleminen ja toteuttaminen, neuvontatyö, verkostoyhteistyö sekä -tiedottaminen. Osallistut myös muihin Action-toimintaa toteuttavan tiimin tehtäviin ja teet yhteistyötä järjestön muiden hankkeiden sekä vapaaehtoisten kanssa.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu:

-       ryhmätoiminnan suunnittelu, ohjaus ja kehittäminen

-       parityö toisen sosiaaliohjaajan kanssa

-       nuorten yksilöohjaus ja -neuvonta elämänhallintaa koskevissa asioissa (mm. työnhaku, koulutukseen hakeminen, oman talouden hallinta, asunto- ja tukiasiat).

-       nuorille suunnatun muun toiminnan ja tapahtumien suunnittelu

-       raportointi ja seuranta

-       yhteistyö eri verkostojen kanssa

-       tiedottaminen ja viestintä sosiaalisen median kanavissa

-       muut R3 Action -toimintaa toteuttavan tiimin ja yhdistyksen yhteiset tehtävät, jotka sovitaan tarpeen sekä tehtävään valittavan henkilön oman osaamisen ja kiinnostuksen pohjalta

Pätevyysvaatimuksena sosiaaliohjaajan tehtävään on soveltuva sosiaalialan korkeakoulututkinto (esim. sosionomin AMK-tutkinto). Vaihtoehtoisesti voit osoittaa pätevyyden myös loppuvaiheeseen asti suoritetuilla sosiaalialan korkeakouluopinnoilla ja/tai vähintään kahden vuoden työkokemuksella vastaavista tehtävistä. Arvostamme kokemusta nuoriso- ja maahanmuuttajatyöstä (erityisesti ohjaustyöstä), hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, oma-aloitteista työotetta sekä kykyä toimia verkostoissa. Toivomme, että sinulla on kokemusta joistakin sähköisten työkalujen käytöstä (mm. Google Drive & kalenteri, Microsoft Teams) sekä tunnet ja hallitset sosiaalisen median kanavia.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muun monipuolisen kielitaidon (erityisesti darin, farsin ja arabian kielissä) katsomme hakijalle merkittäväksi eduksi.

Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen (37,5 tuntia/viikko). Työ tapahtuu pääasiallisesti arkisin, mutta saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Palkka määräytyy yhdistyksen yleisen palkkatason sekä sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa 1.9.2021 tai jo aiemmin mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Haku tehtävään: Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostiosoitteeseen laura.vepsalainen@r3.fi. Kirjoita viestin otsikkoon ”Hakemus/sosiaaliohjaaja”.

Hakuaika tehtävään päättyy keskiviikkona 4.8.2020 tai heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Laura Vepsäläinen keskiviikkona 30.6. klo 10.00-12.00 sekä maanantaina 2.8 klo 12.00–14.00, puh. 045 223 6410.

Harjoittelu- ja työkokeilupaikat

R3 ottaa säännöllisesti korkeakouluharjoittelijoita, toisen asteen harjoittelijoita sekä työkokeilijoita avustamaan järjestön eri toiminnoissa ja projekteissa. Tarjoamme mahdollisuuksia  toteuttaa myös lyhytkestoisempia toiminnallisia oppimistehtäviä, kuten ryhmänohjauksia tai tapahtumien järjestämistä.

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta R3:ssa, voit olla yhteydessä tiimipäällikkö Laura Vepsäläiseen:

laura.vepsalainen@r3.fi

puh. 045 1431799